Teknoloji

OnePlus 5T OnePlus tarihinin en hızlı satan telefonu oldu

oneplus 5tOnePlus 5T, 16 Kasım’da resmen gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonun OnePlus’ın şirket içi rekorlarını kırması fazla zaman almadı. OnePlus’tan yapılan açıklamada, 5T’nin şirket tarihinin “en hızlı satan telefonu” olduğu belirtildi.

OnePlus, benzer bir açıklamayı 2017 içinde daha önce de OnePlus 5 için yapmıştı. Son açıklama, 5T’nin selefini geride bırakmayı başardığını gösteriyor.

OnePlus’ın açıklamasına göre, 5T’nin şirketin satış rekorlarını kırdığı 6 saat içinde anlaşıldı. Ancak şirketten kesin rakamlar paylaşılmadığı için 6 saat içinde kaç adet 5T satıldığı bilinmiyor.

OnePlus 5T için teslimat süreleri uzadı

5T’nin gördüğü ilgi, akıllı telefonun uzayan teslimat sürelerinden de anlaşılıyor. ABD’de 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip bir OnePlus 5T için 14 gün beklemek gerekiyor. Söz konusu modelin fiyat etiketinde 499 dolar yazıyor. 559 dolar karşılığında satılan 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip model ise 10 gün içinde sahiplerine ulaştırılıyor. Bu noktada 5T’nin Türkiye’de resmi yollarla satılmadığını hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER