Teknoloji

OnePlus 5 4000 mAh kapasiteli pil ve üç farklı renk seçeneğiyle gelebilir

oneplus 5OnePlus’ın uzun süredir beklenen yeni amiral gemisi yarın resmen gözler önüne çıkacak. Ancak resmi tanıtıma saatler kalmasına rağmen, OnePlus 5 ile ilgili dedikodular henüz kesilmiş değil. Bu dedikodulardan ikisi, cihazın pil kapasitesiyle ilgili.

Dedikodulardan birinde akıllı telefonun 4000 mAh, diğerinde ise 3300 mAh kapasiteli pile sahip olacağı iddia ediliyor. Cihaza ait olduğu iddia edilen bir özellik listesinde iste telefonun iki farklı versiyonunun olabileceği görülüyor.

Bu modellerden birinde Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor. Diğer modelin ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının bulunacağı söyleniyor. 6 GB RAM kapasitesine modelin Hindistan’daki fiyat etiketinde 32 bin 900 rupi (1795 TL) yazacağı belirtilirken, 8 GB RAM taşıyan modelin de 37 bin 999 rupi (2070 TL) karşılığında satılacağı iddia ediliyor.

Sızan özellik listesinde OnePlus’ın yeni telefonun renk seçeneğine ilişkin bilgiler de yer alıyor. Altın rengi ve gri seçeneklerine ek olarak, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip model için de “derin siyah” isimli bir renk seçeneğinin kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor.

OnePlus 5 ile ilgili her şey 20 Haziranda ortaya çıkacak

OnePlus’ın müstakbel amiral gemisi ile ilgili pek çok detay şimdiden biliniyor. Kalanlar için de 20 Haziranı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER