Teknoloji

OnePlus 5 kamerasının düşük ışık performansı nasıl olacak? İpucu verildi

oneplus 5 kamera

OnePlus 5‘in arkasında iki adet kameranın bulunması bekleniyor. OnePlus tarafından yeni paylaşılan bir tweet de bu potansiyelin bulunduğunu gösteriyor.

OnePlus, OnePlus 5 ile çekilmiş olan bir fotoğrafı, hangi telefonla çekildiği belli olmayan başka bir fotoğrafla yan yana birleştirip yayınladı. Böylelikle telefonun düşük ışık koşullarındaki yetenekleri gösteriliyor.

Tweet’te hangi fotoğrafın OnePlus’ın beklenen amiral gemisi telefonu ile çekildiği de soruluyor. Tabii ki, cevabın daha fazla detay, daha keskin hatlar barındıran ve köprü üstündeki ışıkların yakalanması konusunda daha fazla kontrol elde edildiği belli olan 2 numaralı çekim olduğunu anlamak zor olmuyor. Herhalde OnePlus kendi performansını aşağılamak istemez.

Eğer OnePlus yakında çıkacak cihazın kamerasının yetenekleri hakkında konuşmaya başladıysa, epey iddialı kameraya sahip bir cihaz gelecek gibi görünüyor. Ne var ki, paylaşılan bu fotoğrafın otomatik modda mı çekildiği, yoksa profesyonel mod ile bazı unsurlar üzerinde oynama mı yapıldığı şimdilik bilinmiyor.

Ayrıca hangi telefonla karşılaştırma yapıldığını tam olarak bilemediğimiz için, kameranın yetenekleri hakkında gerçek anlamda konuşmak zor olacak gibi görünüyor.

OnePlus 5 kamera performansının dışında, bu telefonun Snapdragon 835 işlemciyle, önümüzdeki yaz çıkış yapacağı biliniyor. Diğer dedikodular arasında telefonun tamamen metalden yapılmış bir gövdeye ve QHD ekrana sahip olacağı bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER