Teknoloji

OnePlus 5 şimdi altın renk seçeneğiyle geliyor

OnePlus 5’in şimdi yeni bir renk seçeneği var. Şirketten gelen açıklamada, OnePlus 5’in altın renk seçeneğinin de satışa sunulduğu belirtildi. “Soft Gold” adını taşıyan yeni versiyonun 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza gibi özellikleri bulunuyor.

Siyah ve gri renk seçeneklerinden farklı olarak, OnePlus 5’in altın renklisinin önü beyaz renge sahip. Buna ek olarak, OnePlus gri renkli modelin 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı versiyonunu da satışa sunacağını açıkladı. Daha önce en üst seviyedeki modelin sadece siyah renklisi piyasada bulunuyordu.

OnePlus 5’in altın renkli versiyonu OnePlus 3 ve 3T modellerinin altın renklisine epey benziyor. Altın olduğu fazla göze çarpmayan, çekici ve açık bir tona sahip olan bu renk seçeneği, adının yani “Soft Gold”un hakkını veriyor. Önde beyaz rengin kullanılmış olması bir açıdan hoşa gitmeyebilir. Daha açık renk paneli nedeniyle, OnePlus 5’in kenardan kenara uzanmayan ekranının sınırları gözle görülür şekilde ortaya çıkacaktır.

Yeni renk seçeneğinin yanı sıra, OnePlus 5’in bu versiyonu geçtiğimiz haziran ayında tanıtılan modelle aynı teknik özelliklere sahip. Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 3300 mAh kapasiteli pil, 5.5 inç 1080p AMOLED ekran, 16 ve 20 megapiksel sensörlü çift arka kamera bu telefonda da mevcut. OnePlus 5’in altın renklisi yurt dışında 479 dolara satılıyor.

İLGİLİ HABERLER