Manşetler

OnePlus 3T 15 Kasımda resmen görücüye çıkacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oneplus 3tÇinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın Qualcomm Snapdragon 821 işlemcili bir cihazı tanıtmaya hazırlandığı uzun süredir konuşuluyordu. Bu yöndeki ilk somut işareti Qualcomm, resmi Twitter hesabı üzerinden vermişti. Sonunda OnePlus da ağzındaki baklayı çıkardı ve Snapdragon 821 işlemcili yeni cihazının tanıtım tarihini açıkladı. OnePlus 3T adını taşıması öngörülen akıllı telefon, 15 Kasım itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak.

OnePlus, yeni akıllı telefonunun özelliklerini gizleme konusunda oldukça iyi bir performans sergiledi. Kimi kaynaklarda telefonun çoğu özelliğinin OnePlus 3 ile aynı olacağı iddia edilse de, henüz bu iddiaya dair somut bir kanıt gün yüzüne çıkmış değil. 3T ile ilgili olarak hali hazırda kesin olarak söylenebilecek tek şey, 1.3 GHz Qualcomm Snapdragon 821 işlemci barındıracağı. Asus ZenFone 3, Google Pixel ve Xiaomi Mi Mix’te de söz konusu işlemci bulunuyor.

OnePlus, sızıntıları önleme konusunda başarılı olsa da, bu durum 3T’nin bileşenleriyle ilgili çeşitli dedikoduların konuşulmasını engellemiyor. Akıllı telefonun arkasında 20 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX395 görüntü sensörü ve f/1.7 diyafram aralıklı lense sahip bir kamera bulunacağı söyleniyor. Kamera ve işlemci dışındaki bileşenlerin ise OnePlus 3 ile aynı olacağı iddia ediliyor.

OnePlus 3T kutusundan Android 7.0 ile çıkacak

OnePlus’ın yeni akıllı telefonunun kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemi yüklü olarak çıkması bekleniyor. Cihazın yurt dışı satış fiyatının ise 479 dolar civarında olması öngörülüyor. Ortaya atılan bu öngörü ve iddiaların doğru olup olmadığını anlamak için salı gününe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER