Teknoloji

OnePlus 3 yeni sızıntılarla bir kez daha boy gösterdi

oneplus 3OnePlus 3 henüz resmi olarak tanıtılmasa da, internete sızan fotoğraf ve detaylar cihazın üzerindeki gizem perdesini büyük ölçüde kaldırmış durumda. Akıllı telefona dair son sızıntı ise cihazın farklı açılardan net biçimde görülmesini sağlıyor. Bir kılıf üreticisine ait olduğu düşünülen basın fotoğraflarında büyük arka kamera ve ona eşlik eden LED flaş ile iPhone’dakine benzer anten şeritleri dikkat çekiyor.

Cihazın ön yüzüne bakıldığında ise kameranın sol üst köşeye yerleştirildiği görülüyor. Home tuşunun ise aynı zamanda parmak izi tarayıcısı olarak işlediği anlaşılıyor. Telefonun üst kenarında herhangi bir açıklığa veya girişe rastlanmazken; kulaklık ve şarj girişlerinin, hoparlörün ve mikrofonun alt kenarda konumlandırıldığı görülüyor. Kilit tuşu ve ses kontrol butonları ise akıllı telefonun sol kenarında yer alıyor.

Bazı fotoğraflarda cihazın üstündeki ince kılıf zor da olsa fark ediliyor. Sızıntının kaynağı olarak bir kılıf üreticisi gösterildiği için bu duruma pek de şaşırmamak gerekiyor. OnePlus 3 kamerasıyla çekilen bazı kareler de basın fotoğraflarıyla birlikte internete sızdı. Söz konusu fotoğraflar, cihazın kamerası hakkında ilk izlenim edinmeye yardımcı oluyor. Kameranın özellikle gece çekim performansı etkileyici olacak gibi gözüküyor.

OnePlus 3’te kullanıcılara bellek (RAM) için 4 GB ve 6 GB, dahili depolama alanı içinse 32 ve 64 GB seçeneklerinin sunması bekleniyor. Fiyatın ise depolama alanı ve RAM miktarına göre 349 ila 425 dolar arasında değişmesi bekleniyor. OnePlus 3, 14 Haziranda resmen tanıtılacak.

İLGİLİ HABERLER