Teknoloji

OnePlus 3’ün tasarımında Apple ve HTC etkisi

oneplus 3

oneplus 3OnePlus kullanıcıların kaliteli tasarıma ve üstün özelliklere daha uygun fiyatla sahip olacağı iddiasında ve bunu da şimdiye kadar çıkardığı modellerde sunduğu tasarım ve özelliklerle gösteriyor.

Görünüşe göre OnePlus 3’te de durum değişmeyecek. Üstelik çok yakında beklenen bu telefonun sızan fotoğrafı OnePlus’ın tasarım konusunda Apple ve HTC’den ilham aldığını düşündürtüyor.

Popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass’ın @evleaks Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre Android telefon tamamen metalden yapılmış tek parça tasarıma sahip olacak. Ayrıca HTC ve Apple’dakine benzer şekilde şeritlerden oluşan bir anten tasarımı da kullanılacak.

Kare şekilli kamera lensi HTC One M9’daki yapıyı hatırlatıyor. Ayrıca yuvarlatılmış köşeler ve kavisli kenarlar da iPhone 6 ve 6s’ten ilham alındığını işaret ediyor.

OnePlus 3 USB-C portu da taşıyacak

Telefonun ön tarafında, ekranın altında parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Daha önceki sızıntılar OnePlus 3’ün alt kenarında USB Type-C bağlantısı bulunacağını işaret ediyordu. Sızan fotoğraf bunu destekliyor, ayrıca bu portun bir kenarında da özenle açılmış deliklere sahip hoparlör ızgarasını görüyoruz. Blass bazı ek detaylar da paylaştı. AMOLED ekrana sahip olacak olan telefonda 3000 mAh kapasiteli pil de bulunacak.

OnePlus 3’ün çıkışı için bu ayın sonu işaret ediliyor. Ancak henüz ortada kesinleşmiş bir durum yok. Yeni detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

İLGİLİ HABERLER