Teknoloji

OnePlus 3 mini’nin izlerine benchmark testinde rastlandı

oneplus 3 mini

oneplus 3 miniOnePlus’ın en son cihazı OnePlus 3 o kadar popüler oldu ki, bu cihazın bazı bölgelerde satışına ara verilecek. Belki bu yoğun ilgi, OnePlus’ı en son amiral gemisi Android telefonun “mini” versiyonunu çıkarma noktasında cesaretlendirmiş olabilir. OnePlus 3 mini adını taşıyan bir cihaza ait olduğu iddia edilen benchmark test kayıtları, popüler uygulamalardan olan GFXBench’ten sızdı.

Aslına bakarsanız, benchmark programından gelen sızıntı bizzat bu cihazın OnePlus 3 mini olduğunu ortaya koymuyor. Bu nedenle sızıntıya biraz şüpheyle bakmakta fayda var. Ancak sızıntılar yorumlandığında, bunun beklenen OnePlus 3 mini olabileceği ihtimali artıyor.

Söz konusu cihazın teknik özellikleri oldukça çekici görünüyor. GFXBench kayıtlarına göre bu cihazda 4.6 inç, 1080 x 1920 piksel çözünürlüklü ekran bulunuyor. Snapdragon 820 işlemci ve Adreno 530 GPU barındıran cihazda 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafızanın varlığından da söz ediliyor. Arkada 16 megapiksel, önde de 8 megapiksel kamera mevcut.

oneplus 3 miniBu cihazın OnePlus 3 mini olarak yorumlanmasının temel nedeni, ekran büyüklüğü haricinde tüm teknik özelliklerin OnePlus 3’ün özellikleriyle aynı olması.

Eğer bu cihazın kaydı benchmark testlerinde görülmeye başladıysa, bu isimsiz cihazın çok yakında FCC veya TENAA gibi, sırasıyla ABD ve Çin’in telekomünikasyon otoritelerinin kayıtlarında da görünmesini bekleyebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER