Teknoloji

OnePlus 150W şarj özellikli telefonunu 28 Nisan’da tanıtabilir

oneplus 150w
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus bir süredir 150W şarj desteğine sahip bir telefon üstünde çalışıyor. Bu akıllı telefon çok yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. OnePlus’tan yapılan açıklamada, şirketin 28 Nisan’da yeni ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik gerçekleştireceği belirtildi.

Etkinlikte hangi ürünlerin tanıtılacağı konusunda net bir bilgi verilmese de, OnePlus’ın Hindistan ofisi tarafından yapılan bir Twitter paylaşımı bazı ipuçları sunuyor. Paylaşılan görselde iki akıllı telefon ve bir de kablosuz kulaklık bulunuyor.

Bu cihazlardan birinin 150W şarj özellikli telefon olduğunu düşündüren bazı başka işaretler de mevcut. OnePlus’tan daha önce yapılan açıklamada, bu cihazın yılın ikinci çeyreğinde resmiyet kazanabileceği belirtilmişti. Bu da telefonun nisan, mayıs veya haziranda tanıtılabileceği anlamına geliyor.

OnePlus’ın paylaşımında “Daha Fazla Güç Sizinle” şeklinde bir ibare göze çarpıyor. Bu ifadenin de şarj hızına yönelik bir referans olduğu düşünülüyor. Ancak bunun işlemci ve bellek kapasitesine yönelik bir gönderme olması da ihtimaller arasında yer alıyor.

OnePlus Nord 2T, Nord CE 2 Lite ve 10R (Ace) modelleriyle ilgili söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Etkinlikte bu üç cihazdan ikisinin tanıtılması muhtemel görünüyor. 150W şarj desteğinin sunulacağı cihazın ise OnePlus 10R yani Ace olması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER