Teknoloji

OnePlus 150W hızlı şarj destekli telefon hazırlıyor

OnePlus pad

OnePlus 150W şarj desteğine sahip yeni akıllı telefonuyla hızlı şarj teknolojisinde çıtayı yeni bir yere çekmeye hazırlanıyor. Söz konusu akıllı telefonla ilgili detaylar internete sızdı.

Söz konusu cihaza dair hazırlıkları gündeme getiren isim ünlü duyumcu Digital Chat Station oldu. OnePlus hâlihazırda OnePlus 10 Pro modeliyle 80W şarj desteği sunuyor. Bahsi geçen hız artışında OnePlus’ın Oppo’yla olan bağlarını kuvvetlendirmesi önemli bir rol oynamış gibi görünüyor. Hâlihazırda Oppo’nun portföyünde 125W şarj desteğine sahip cihazlar mevcut.

Oppo’nun çatısından çıkan Realme’nin GT Neo 3 modelinde 150W şarj desteğine yer vermesi ve bu hıza öncülük etmesi bekleniyor. Bu telefonun 4500 mAh kapasiteli pilinin 12 dakika içinde dolacağı söyleniyor. OnePlus’ın yeni telefonunda da çift hücreli 4500 mAh pille benzer bir deneyim sunması bekleniyor.

Telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisinin bulunacağı söyleniyor. Henüz duyurulmayan bu işlemcinin kullanılacağı ilk telefonun ise önümüzdeki ay tanıtılacak Redmi markalı telefon olması bekleniyor. 6.7 inç 120 Hz Full HD+ ekran ve 50 megapiksel Sony IMX766 sensör de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

150W hızlı şarj özellikli OnePlus telefonuyla ilgili yeni detayların da önümüzdeki dönemde gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER