Teknoloji

OnePlus 13 ve Ace 3V, Qualcomm’un yeni nesil işlemcilerinin kullanıldığı ilk cihazlar olabilir

oneplus 12 oneplus 13

OnePlus‘ın yeni akıllı telefonları Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon işlemcilerinin boy göstereceği ilk telefonlar olabilir. Yeni bir sızıntıya göre, OnePlus 13 ve Ace 3V en yeni Snapdragon Gen 8 ve 7 işlemcilerin kullanılacağı ilk telefonlar olacak.

Duyumcu Smart Pikachu tarafından Weibo’da yapılan paylaşıma göre, Ace 3V ile birlikte Qualcomm’un yeni Snapdragon Gen 7 işlemcisi de sahnelere çıkacak. Akıllı telefonun göz koruma özellikli 1.5K çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı ve ihtiyaç duyduğu enerjiyi de 100W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pilin vereceği söyleniyor.

Bu iddia daha önce Weibo’da paylaşılan başka bir sızıntıyla da örtüşüyor. Smart Pikachu, OnePlus’ın yeni amiral gemisinin de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle geleceğini iddia ediyor. Yeni nesil amiral gemisi telefonun yıl sonunda tanıtılması bekleniyor. Zira OnePlus 12 de 2023’ün aralık ayında duyurulmuştu.

OnePlus 13 için hazırlıklar bir süre önce başladı

OnePlus’ın yeni amiral gemisi 13 üstünde çalışmaya başladığı biliniyor. Akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 4’ün prototip versiyonuyla test edildiği söyleniyor. Çinli üreticinin yeni telefonu için farklı bir tasarım planladığı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Ancak henüz telefon hakkındaki haberlerin doğrulanmadığını hatırlatmakta fayda var.

Ü

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER