Teknoloji

OnePlus 12, AnTuTu’nun testinde rekor kırdı

oneplus 12

Önümüzdeki hafta tanıtılacak OnePlus 12 hakkındaki paylaşım ve sızıntılar devam ediyor. Bunlara son olarak akıllı telefonun AnTuTu benchmark testinin sonucu eklendi. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 24 GB RAM ve 1 TB depolama alanıyla teste giren telefon 2.333.033 ile AnTuTu’nun rekorunu kırmayı başardı.

Bu puanın kategorilere göre kırılımına bakıldığında işlemci tarafında 533.566, GPU tarafında 904.961, bellek testinde 538.511 ve arayüz testinde de 355.995 puan aldığı görülüyor. Daha büyük bir buhar çemberli soğutma sistemine sahip olması da akıllı telefonun stres testlerinde daha iyi performans sergilemesini mümkün hâle getiriyor.

OnePlus yeni telefonunda kablosuz şarj desteğinin bulunacağını daha önce doğrulamıştı. Şirket tarafından yapılan başka bir paylaşım ise akıllı telefonun ekranının yağmur altında nasıl sorunsuz şekilde kontrol edilebileceğini görmek mümkün oluyor. Buna rağmen, akıllı telefonda IP68 dayanıklılık sertifikasının olmadığını belirtmekte fayda var.

OnePlus 12 ocak ayında dünyaya açılacak

OnePlus 12, yukarıda da belirttiğimiz gibi 5 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun 23 Ocak itibarıyla tüm dünyada kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

oneplus 12

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER