ManşetlerTeknoloji

OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 12’nin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus 12

OnePlus, onuncu kuruluş yıl dönümünü 4 Aralık’ta Çin’in Shenzhen şehrinde gerçekleştireceği bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Bu etkinlik başka bir duyuruya daha ev sahipliği yapacak. Şirketin yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 12, etkinlikte kurucu ve CEO Pete Lau tarafından tanıtılacak.

OnePlus’ın yeni telefonuyla ilgili pek çok detay, sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. BOE tarafından üretilen 6.82 inç büyüklüğündeki 3168 x 1440 piksel çözünürlüklü OLED panelin maksimum parlaklık seviyesinin 2600 nit olduğu belirtiliyor.

Telefonda ana kamera görevini ise Sony’nin 48 megapiksel çözünürlüklü çift katmanlı Lytia 808 sensörü üstlenecek. 3x optik zum yapabilen telefoto lenste ise 64 megapiksel OV64B sensörün tercih edildiği biliniyor. 48 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kameranın da sistemi tamamlaması bekleniyor.

oneplus 12

OnePlus 12, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelecek

OnePlus 12’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin olduğu bir süre önce AnTuTu’nun benchmark testinin sonucuyla doğrulanmıştı. Telefonun 100W şarj desteğiyle geleceği de bilinenler arasında yer alıyor. OnePlus’ın yeni amiral gemisini Çin’de ColorOS 14, dünyanın geri kalanında ise OxygenOS 14 kullanıcı arayüzüyle sunacağı da doğruluğu kesin olan bir diğer bilgi. OnePlus’ın resmi duyuru öncesinde yeni telefonu hakkında daha fazla bilgi paylaşması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER