Teknoloji

OnePlus 12’nin pil kapasitesi ortaya çıktı, şarj hızı için doğrulama geldi

OnePlus 12, 5 Aralık’ta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun selefine benzer bir kamera tasarımına sahip olan hem daha önce sızan fotoğraflar hem de resmi paylaşımlarla görülmüştü. Tanıtıma saatler kala gelen yeni bir sızıntı, OnePlus’ın amiral gemisinin ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5400 mAh kapasiteli pilinden alacağını gösteriyor. Bunun şimdiye kadar OnePlus markalı bir telefona yerleştirilen en büyük pil olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu pil 100W kablolu şarj desteğine sahip olacak. Kablosuz şarj tarafında ise 50W desteğin sunulacağı daha önce ortaya çıkmıştı. OnePlus 11’de bulunmayan kablosuz şarj özelliğinin yeni telefonda geri dönüşünün pek çok kişiyi sevindireceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

OnePlus’ın bu ay içinde başka bir akıllı telefonu daha duyurması da ihtimaller arasında yer alıyor. CPH2609 model numaralı OnePlus telefonu hem Çin’de hem de Singapur’da onaylanmış durumda. Camera FV5’te de görünen telefonda iki adet 50 ve bir adet 8 megapiksel arka kamerayla 16 megapiksel ön kameranın bulunduğu belirtiliyor. OnePlus 12R adıyla resmiyet kazanması öngörülen cihazda 100W kablolu şarj desteğinin mevcut olması da beklentiler arasında yer alıyor.

OnePlus 12 ocak ayında dünyaya açılacak

OnePlus 12 hakkında eksik kalan tek detay fiyat gibi görünüyor. Bunun için de yarına kadar sabretmek gerekiyor. Telefonun küresel tanıtımının ise 23 Ocak’ta gerçekleştirileceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER