OnePlus 12, 5 Aralık’ta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun selefine benzer bir kamera tasarımına sahip olan hem daha önce sızan fotoğraflar hem de resmi paylaşımlarla görülmüştü. Tanıtıma saatler kala gelen yeni bir sızıntı, OnePlus’ın amiral gemisinin ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5400 mAh kapasiteli pilinden alacağını gösteriyor. Bunun şimdiye kadar OnePlus markalı bir telefona yerleştirilen en büyük pil olduğunu belirtmekte fayda var.
Bu pil 100W kablolu şarj desteğine sahip olacak. Kablosuz şarj tarafında ise 50W desteğin sunulacağı daha önce ortaya çıkmıştı. OnePlus 11’de bulunmayan kablosuz şarj özelliğinin yeni telefonda geri dönüşünün pek çok kişiyi sevindireceğini söylemek yanlış olmayacaktır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OnePlus N6 8000 mAh pil ve 120 Hz ekranla tanıtıldı

OnePlus N6’nın kutu içeriği lansmandan önce ortaya çıktı

Galaxy Z Fold 8 bu kez siyah rengiyle ortaya çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 8 için sürpriz paylaşım yaptı ve yeni tasarımı işaret etti

Galaxy Z Fold 8’e ilişkin yeni sızıntı birçok detayı ortaya çıkardı
OnePlus’ın bu ay içinde başka bir akıllı telefonu daha duyurması da ihtimaller arasında yer alıyor. CPH2609 model numaralı OnePlus telefonu hem Çin’de hem de Singapur’da onaylanmış durumda. Camera FV5’te de görünen telefonda iki adet 50 ve bir adet 8 megapiksel arka kamerayla 16 megapiksel ön kameranın bulunduğu belirtiliyor. OnePlus 12R adıyla resmiyet kazanması öngörülen cihazda 100W kablolu şarj desteğinin mevcut olması da beklentiler arasında yer alıyor.
OnePlus 12 ocak ayında dünyaya açılacak
OnePlus 12 hakkında eksik kalan tek detay fiyat gibi görünüyor. Bunun için de yarına kadar sabretmek gerekiyor. Telefonun küresel tanıtımının ise 23 Ocak’ta gerçekleştirileceği söyleniyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları








Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


