Teknoloji

OnePlus 12 yıl bitmeden kullanıcıların karşısına çıkacak

oneplus 12

OnePlus 12‘nin 2023’ün aralık ayında Çin’de gözler önüne çıkacağına dair iddialar daha önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. OnePlus’tan henüz konuyla ilgili bir açıklama veya işaret gelmese de, ünlü duyumcu Max Jambor da bu iddiayı bir kez daha dile getirdi.

Ancak bu durum, akıllı telefonun tüm dünyada aralık ayında kullanıcılarla buluşacağı anlamına gelmiyor. Telefonun küresel sahneye Çin’den birkaç hafta sonra çıkabileceği belirtiliyor. OnePlus 11’de benzer bir senaryo yaşandığı için söz konusu ihtimale pek şaşırmamak gerekiyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 6.7 inç 120 Hz Hz QHD+ OLED ekran, 5000 mAh pil, 100W veya 150W şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 12 kamera konusunda da iddialı olacak

OnePlus 12’de üç arka kamera kullanıcıları karşılayacak. Ana kamera ve ultra geniş açılı kamerada 50 megapiksel çözünürlüklü sensörler kullanılacak. 64 megapiksel periskop kamera sistemi tamamlayacak. Ön tarafta ise 32 megapiksel kameranın bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER