Teknoloji

OnePlus 12 başka ürünlerle birlikte dünyaya açılacak

oneplus 12

OnePlus 12, bugün Çin’de resmen gözler önüne çıktı. Ön sipariş süreci başlayan telefonun Çin dışına açılması içinse tanıtım etkinliğinden önce ocak ayı işaret ediliyordu. OnePlus da yeni amiral gemisi telefonunun 2024’ün başlarında Çin dışında kullanıcılarla buluşacağını doğruladı. Daha önceki sızıntılar 23 Ocak tarihini gösterse de, OnePlus henüz kesin bir tarih vermedi.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonuna Çin dışına açılırken başka ürünler de kendisine eşlik edecek. Şirketten bu ürünlerin hangileri olacağı konusunda resmi bir bilgi verilmese de; öngörüler OnePlus 12R, OnePlus Buds 3 ve OnePlus Watch’u öne çıkarıyor. Bu noktada OnePlus 12R’nin orta segment için hazırlanan Ace 3 modelinin küresel versiyonu olacağını belirtmekte fayda var.

OnePlus 11’in bu yılın başlarında Çin dışında piyasaya çıkış sürecinde de benzer bir strateji uygulanmıştı. Amiral gemisi telefona OnePlus 11R, OnePlus Buds 2 Pro, OnePlus Pad’in de aralarında bulunduğu başka ürünler de eşlik etmişti.

OnePlus 12 hangi özelliklere sahip?

Bugün gözler önüne çıkan OnePlus 12, selefiyle hemen hemen aynı tasarıma sahip. Maksimum parlaklık seviyesi 4500 nit olan ve BOE tarafından üretilen kavisli ekran, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, periskop lens, 24 GB’a kadar uzanan RAM ve 1 TB’a kadar depolama alanı seçenekleri ve 50W kablosuz şarj destekli 4500 mAh pil telefonun öne çıkan özellikleri olarak sıralanıyor.

İLGİLİ HABERLER