Teknoloji

OnePlus 12 sızıntısı daha büyük pil ve daha hızlı şarj desteğini gösteriyor

oneplus 12

Bu yılın sonlarında tanıtılması beklenen OnePlus 12’nin özellikleriyle ilgili kapsamlı bir sızıntı ortaya çıktı. Akıllı telefonun selefi OnePlus 11 5G’ye kıyasla daha büyük pil ve hızlı şarjla geleceği görülürken, tasarım bakımından pek fazla bir değişiklik olmayacağı belirtiliyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Snapdragon 8 Gen 3’ün ekim ayında tanıtılacağını hatırlatmakta da fayda var. 64 megapiksel telefoto kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 11’de 5000 mAh olan pil kapasitesinin yeni telefonda biraz daha artacağı belirtiliyor. Şarj hızının ise 100W olacağı belirtiliyor. Bu noktada akıllı telefonun küresel pazara 80W, Çin’de ise 100W şarj desteğiyle çıktığın hatırlatalım. 50W kablosuz şarj hızı tarafında ise bir değişiklik beklenmiyor. Şirket, OnePlus 11R modelinde kablosuz şarj desteği sunmamıştı.

16 megapiksel kameranın yerini 32 megapiksel bir kameranın alacağı belirtilirken; arkada 50 megapiksel ana kameraya 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 64 megapiksel telefoto kamera eşlik edecek. Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyi ise 16 GB RAM tamamlayacak.

OnePlus 12’nin görselleri de internete sızmıştı

OnePlus 12’ye ait olduğu söylenen görseller kısa süre önce internete sızmıştı. Burada ön kameranın ekranın ortasına yerleştiği ve tasarımda bunun dışında pek fazla bir şey değişmediği görülüyor. OnePlus 11 ile geri dönen bildirim kızağı, yeni modelde de varlığını koruyor.

İLGİLİ HABERLER