Teknoloji

OnePlus 12 ahşap dokunuşuyla gelecek

oneplus 12

OnePlus telefonlarının arka panel dokularında farklı şeyler denemeyi seviyor. Bu durum şirketin yeni amiral gemisi OnePlus 12‘de de değişmeyecek gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, akıllı telefonun bir versiyonunda ahşap arka panel tercih edildi.

OnePlus’ın bunun yerine ahşap bir kılıf sunabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Digital Chat Station’ın paylaşımındaki görsel de net bir şey söylemeye pek yardımcı olmuyor. Şirketin gerçek ahşap mı kullandığı, yoksa plastik veya camla ahşap dokusunu taklit mi ettiği de şu an için bilinmiyor.

OnePlus daha önce de bazı telefonları için ahşap dokulu kılıflar sunmuştu. Hatta şirketin ilk akıllı telefonu OnePlus One için ahşap dokulu çıkarılabilir bir arka kapak hazırlanmıştı. OnePlus’ın yeni amiral gemisiyle ahşaba dönüşünün OnePlus One’a yapılan bir saygı duruşu olduğu da söylenebilir.

OnePlus 12 2024’ün ilk ayında dünyaya açılacak

OnePlus 12, 4 Aralık’ta şirketin Çin’de düzenleyeceği etkinlikte gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon, 2024’ün ilk ayı itibarıyla dünyaya açılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER