Teknoloji

OnePlus 12’nin şarj hızı resmi kayıtlarla doğrulandı

oneplus 12

OnePlus 12’nin seleflerinden daha farklı şekilde aralık ayı gelmeden resmiyet kazanması bekleniyor. Bu beklentiyi destekleyen sızıntılar da bir süredir etrafta dolaşıyor. Kasım ayının son günlerinde Çin’de tanıtılması öngörülen telefon, ülkenin sertifika kurullarından 3C’nin kayıtlarında da boy gösterdi.

3C’nin kayıtları, telefonun 100W bir şarj adaptörüyle geleceğini gösteriyor. Bu da, OnePlus’ın yeni amiral gemisinin selefiyle aynı şarj hızına sahip olacağına dair söylentileri doğruluyor. Kayıtlar, OnePlus 11’de de kullanılan 11V/9.1A şarj adaptörünün varlığını gösteriyor.

Ancak bu OnePlus’ın şarj ve pil tarafında değişiklikler yapmayacağı anlamına gelmiyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’a göre, telefon 50W kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Pil kapasitesi ise 5400 mAh’e çıkacak. Bunların dikkate değer adımlar olduğunu söylemek gerekiyor.

OnePlus 12’de başka hangi özellikler olacak?

Sızıntılara göre; OnePlus 12, 6.82 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED ekran ile gelecek. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 3x optik zum özellikli kamera ve yeni Sony Lytia kamera sensörü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER