Teknoloji

Tanıtıma saatler kala OnePlus 11 için bir sızıntı daha geldi

oneplus 11

OnePlus’ın uzun süredir konuşulan yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 11, Çin’de 4 Ocak’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtıma saatler kala, akıllı telefonla ilgili sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Bu sızıntıların en yenisinde OnePlus’ın telefonunu kanlı canlı şekilde görmek mümkün oluyor. Söz konusu fotoğraflar, telefonun sergileneceği bir mağazada veya başka bir alanda çekilmişe benziyor. Zira telefonların arkasındaki güvenlik kordonu hemen göze çarpıyor.

Sızan görsellerdeki tasarımın herhangi bir sürpriz etkisi yaratmadığını belirtmek gerekiyor. Zira OnePlus daha önce yeni amiral gemisinin tasarımını gösteren resmi görselleri kamuoyuyla paylaşmıştı.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 6.7 inç 120 Hz Super AMOLED ekranın 3216 x 1440 piksel çözünürlük sunacağı belirtiliyor. 100W şarj destekli 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 11 7 Şubat’ta dünyaya açılacak

Telefonun arkasında ise üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. 50 megapiksel ana kamerayı 48 megapiksel ultra geniş açılı ve 32 megapiksel telefoto kamera tamamlıyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel kameranın bulunduğu belirtiliyor.

OnePlus 11 Çin’de ColorOS 13 kullanıcı arayüzüyle kullanıcıların karşısına çıkarken, küresel pazara OxygenOS 13 ile açılacak. Telefonun uluslararası tanıtımının 7 Şubat’ta yapılacağını hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER