Teknoloji

OnePlus 11’in tanıtım tarihi belli oldu

oneplus 11

OnePlus 11 hakkındaki sızıntılar ve söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefonun resmen gözler önüne çıkacağı tarih de sonunda belli oldu. OnePlus’ın yeni amiral gemisi 7 Şubat 2023’te resmen gözler önüne çıkacak. Telefonun tanıtılacağı Bulut 11 isimli etkinlikte OnePlus Buds Pro 2 kablosuz kulaklık da resmiyet kazanacak.

Etkinliğin duyurusu için paylaşılan görseldeki telefon, daha önceki sızıntılarda görülen cihazla benzerlik gösteriyor. Tanıtım görselinde yeniden tasarlanmış kamera çıkıntısının ön planda olduğunu belirtmekte fayda var.

Buna ek olarak, OnePlus sözcüsü Spenser Blank de telefonun Hasselblad ile birlikte hazırlanan bir kamera sistemiyle geleceğini doğruladı. Buna ek olarak, OnePlus telefonların sevilen parçalarından biri olan “bildirim kızağı” da yeni amiral gemisiyle birlikte tekrar kullanıcıların karşısına çıkacak.

OnePlus 11 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek

Akıllı telefon hakkında bilinen detaylar şu an için sınırlı. Etkinlik için “Gücün Şekline Tanıklık Edin” sloganı seçilirken, bunun OnePlus’ın öne çıkarmaya çalıştığı hızlı şarj özelliğiyle bağlantılı olduğu düşünülüyor. Sızıntılara göre, akıllı telefon 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 6.7 inç 120 Hz ekran da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Söz konusu özellikler kulağa şaşırtıcı gelmiyor. Ancak OnePlus 11 hakkında daha fazla detayı ve tüm özellikleri öğrenmek için 7 Şubat’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER