Teknoloji

OnePlus’tan özel OnePlus 11 versiyonu için ilk resmi paylaşım geldi

oneplus 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus özel üretim yeni bir OnePlus 11 modeli üzerinde çalışıyor. Söz konusu modelle ilgili ipucu veren ilk görseller, OnePlus Çin ofisinin başkanı Li Jie tarafından Weibo’da paylaşıldı. Şirketten verilen bilgiye göre, “emsalsiz malzemeler ve işçilik ile üretilecek her bir telefon özel olacak.”

Söz konusu paylaşımda akıllı telefon, bir Jüpiter fotoğrafının içine yerleştirilmiş şekilde görünüyor. Bu da telefonun arka panel tasarımının Jüpiter izleri taşıyabileceği anlamına geliyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın verdiği bilgiye göre, bu akıllı telefonun arka panelinde özel bir malzeme kullanılacak ve bu sektör için ilk niteliği taşıyacak. Söz konusu özel malzeme sayesinde telefonun daima soğukmuş hissi vereceği belirtildi. Tecrübeli duyumcu, bu telefonun MWC 2023’te duyurulan konsept modelden farklı olduğunun da altını çizdi.

Yeni OnePlus 11 renk değiştiren bir arka panelle gelebilir

Telefonun arka panelinin renk değiştirme yeteneğine sahip olabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Ancak bu konuda henüz OnePlus’tan bir doğrulama gelmiş değil. Yeni OnePlus 11 modelinde kullanıcıları nelerin beklediği konusunda biraz daha fazla ipucu görmek için sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER