Teknoloji

OnePlus 11 için seramik kasa ve 16 GB RAM iddiası

oneplus 11

OnePlus‘ın yeni amiral gemisi telefonunun OnePlus 11 adıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Yeni bir iddiaya göre, bu telefon seramik bir arka panel ve 16 GB RAM kapasitesiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu iddiayı ünlü duyumcu Digital Chat Station gündeme getirdi.

Digital Chat Station’ın paylaşımında telefonla ilgili başka iddia veya öngörüleri bulmak da mümkün. OnePlus’ın yeni amiral gemisinin 2K çözünürlüklü kavisli bir ekrana sahip olacağı ve ön kameranın ekranın sol üst köşesindeki yuvarlak deliğe yerleştireceği söyleniyor.

OnePlus’ın telefonda seramik arka paneli metal çerçeveyle birleştireceği de dikkat çeken iddialar arasında yer alıyor. Böylelikle telefonun “üst sınıf” havasının kuvvetlendirilmesi hedefleniyor gibi görünüyor. Bu tercihin fiyat tarafında da bir artışı beraberinde getirebileceğini belirtmek gerekiyor.

OnePlus 11 Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm’un kısa süre önce duyurusunu yaptığı Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemciye 16 GB RAM ve UFS 4.0 depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Bütün bunlar, üst sınıf tasarımın hızlı bir deneyimle destekleneceğini gösteriyor.

Digital Chat Station’ın paylaşımında da telefonun adı OnePlus 11 olarak geçiyor. Şirketin 2023’te Pro versiyon yerine sadece adında sayı geçen bir amiral gemisi telefon çıkaracağı iddiası daha önce gündeme gelmişti. Yine de, bu telefonun Pro versiyonunun da 2023 içinde tanıtılmasının ihtimaller dahilinde olduğunu belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER