Teknoloji

OnePlus 11 Concept MWC 2023’te tanıtılacak

oneplus 11 concept

OnePlus 11‘i kısa süre önce küresel sahneye çıkaran OnePlus, çok yakında yeni bir duyuru daha yapmaya hazırlanıyor. Şirket OnePlus 11 Concept adını taşıyan telefonunu İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleştirilecek 2023 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2023) tanıtacak. 27 Şubat’ta başlayacak olan MWC 2023, 2 Mart’ta sona erecek.

OnePlus ve konsept cihazlarının kısa bir geçmişi olduğu söylenebilir. 11 Concept şirketin üçüncü konsept cihazı olma özelliğini taşıyor. Şirket kaybolan kameraları olan OnePlus Concept One’ı CES 2020’de duyurmuştu. Bu telefonun MWC 2020’de sergilenmesi de planlansa da, MWC 2020 iptal olduğu için söz konusu plan gerçeğe dönüşmemişti.

Şirket 2021’de ise OnePlus 8T Concept’i duyurmuştu. Telefonun arka panelinin rengi komutla griden maviye ve siyaha dönüşebiliyor. mmWave radarı ise en azından teorik olarak telefonun el hareketlerini tespit etmek mümkün oluyor.

OnePlus 11 Concept “sektörde ilk kez kullanılan teknolojiler” barındıracak

OnePlus’tan verilen bilgiye göre, OnePlus 11 Concept “sektöre ilk kez kullanılan teknolojileri yaratıcı bir tasarım” eşliğinde sunacak. Bu tanımların konsept dünyasında ucunun oldukça açık olduğunu belirtmek gerekiyor. Nelerden bahsedildiği ise önümüzdeki günlerde görmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER