Teknoloji

OnePlus 11’in resmiyet kazanacağı tarih belli oldu

oneplus 11

OnePlus 11 7 Şubat’ta küresel sahneye çıkacak. Ancak telefonla tanışmak için bu tarihe kadar sabretmek gerekmeyecek. OnePlus’ın Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon şirketin ana vatanı Çin’de 4 Ocak’ta tanıtılacak.

OnePlus’ın yeni amiral gemisinin kalbinde Qualcomm’un en güçlü işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 12 veya 16 GB LPDDR5X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı içinse tek seçenek 512 GB UFS 4.0 olacak.

Akıllı telefon kutusundan Android 13 ve ColorOS 13 yüklü şekilde çıkması bekleniyor. Aynı etkinlikte kablosuz kulaklık OnePlus Buds Pro 2 de tanıtılacak. Buds Pro 2’nin de küresel sahneye 7 Şubat’ta çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

OnePlus 11 üç arka kamerayla gelecek

Telefonun yuvarlak bir kamera modülüne sahip olacağı daha önceki sızıntılarla görülmüştü. Bu kamera modülünde üç sensör yer alıyordu. Şirket tarafından yapılan paylaşım da bu sızıntıyı doğruluyor. Renk seçeneklerinin de siyah ve yeşil olacağı görülüyor.

OnePlus 11 ile tanışmak için 4 Ocak’a kadar sabretmek gerekiyor. Bu tarihe kadar OnePlus’ın sosyal medya hesaplarından yeni paylaşımlar gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER