Teknoloji

OnePlus 10T’nin tanıtım tarihi belli oldu

oneplus 10t

OnePlus 10T ismi için beklenen doğrulama kısa süre önce gelmişti. Akıllı telefonun tanıtım tarihi de sonunda açıklandı. OnePlus CEO’su Pete Lau’nun şirketin forumunda yaptığı paylaşıma göre, 10T 3 Ağustos’ta tanıtılacak.

10T’nin tanıtımı için New York’ta fiziksel katılımlı bir etkinlik gerçekleştirilecek. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin T serisi telefonlarında performansı biraz daha yukarıya taşıdığını düşününce bu tahmin kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor.

OnePlus şimdilik yeni telefonuyla ilgili pek fazla detay paylaşmış değil. Şirketin telefonla ilgili bilgileri aşamalı şekilde vermesi sürpriz olmayacaktır. Etkinlik duyurusu için yaptığı paylaşımlarda telefonun sadece arka panelini gösteren OnePlus, bazı bölümleri de gölgelemeyi seçmiş. Örneğin, telefonun arka kamera modülünün OnePlus 10 Pro’ya benzediği hemen anlaşılıyor. Ancak buradaki kamera sayısı tam olarak anlaşılamıyor. Modülde üç veya dört sensörün bulunacağı anlaşılıyor.

oneplus 10t proOnePlus 10T ile birlikte OxygenOS 13 kullanıcı arayüzünün tanıtımı da yapılacak. OnePlus CEO’su Pete Lau, yeni kullanıcı arayüzünün bu yıl sona ermeden önce 10 Pro’ya daha sonra da 10T’ye geleceğini belirtti.

İLGİLİ HABERLER