Teknoloji

OnePlus 10T’nin özellikleri netleşmeye devam ediyor

oneplus 10t pro ultra

OnePlus’ın bu yıl bitmeden yeni bir amiral gemisi telefonu tanıtması bekleniyor. Bu akıllı telefonun OnePlus 10T adıyla resmiyet kazanacağı söyleniyor. Sızan özellikler, 10T’nin en dikkat çekici ve üst sınıf yönünün işlemcisi olacağını gösteriyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, akıllı telefon 6.67 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED ekranla gelecek. Bu ekran 1080p çözünürlük sunacak. OnePlus’ın 10R ve Ace modellerinde de aynı ekran mevcut. Ekranın parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapması bekleniyor.

Ekranın üstündeki kamera deliğinde 16 megapiksel kameranın bulunacağı söyleniyor. Arka tarafta ise 50 megapiksel sensör ana kamera görevini üstlenecek. Bu kamerayı 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kameranın tamamlaması bekleniyor.

OnePlus 10T 160W şarj adaptörüyle gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 150W şarj desteğine sahip 4800 mAh pil verecek. NFC desteği ve stereo hoparlörler de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Akıllı telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER