Teknoloji

OnePlus 10T kutu açma videosunda görüldü

oneplus 10t

OnePlus 10T 3 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak “Ambargolar abartılmıştır” başlığıyla yayınlanan bir kutu açma videosu, telefonu şimdiden görmeyi sağlıyor. Kutu açma videosunda görülen büyük kutunun inceleme kitini barındırdığını, son kullanıcılara cihazın kırmızı renkli daha küçük kutuyla sunulacağını belirtmekte fayda var.

10T’nin kutudan çıkan rengi “Aytaşı Siyahı” olarak adlandırılıyor. Telefonun kutusunda 160W şarj adaptörü, iki ucu da USB-C olan bir kablo ve USB-C’yi USB-A’ya dönüştüren bir adaptör bulunuyor. OnePlus telefonun 150W şarj desteğine sahip olacağını daha önce duyurmuştu. 10T’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4800 mAh kapasiteli pil verecek.

Videoda 10T’nin boyutları Nothing Phone 1, iPhone 13 Pro Max ve Galaxy Note 20 Ultra ile karşılaştırılıyor. 10T’nin 10 Pro’ya kıyasla daha hızlı şarj olduğu ancak kablosuz şarj desteği sunmadığı da videonun gösterdikleri arasında bulunuyor.

Videoda OnePlus’ın telefon için hazırladığı iki farklı kılıfı görmek de mümkün oluyor. Bunlardan biri tasarımıyla dikkat çekerken, diğer kılıf standart bir siyah kılıfa benziyor.

OnePlus 10T, Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 16 GB, dahili depolama alanı seçenekleri ise 256 GB’a kadar uzanacak. Telefon 50, 8 ve 2 megapiksel çözünürlüklü arka kameralarla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER