Teknoloji

OnePlus 10T ismi için doğrulama geldi, telefonun özellikleri ortaya çıktı

oneplus 10t

OnePlus’ın bu yıl sona ermeden yeni bir telefon daha duyurmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu telefonun OnePlus 10T olacağına dair haberler de uzun süredir etrafta dolaşıyor. OnePlus’ın Twitter paylaşımı, bu ismi doğruluyor.

Şirketin resmi hesabından yapılan paylaşımda, farklı kupalarda çeşitli çaylar görünüyor ve altında “You’re 𝟙nvited t𝟘 the par𝕋y.” (Partiye davetlisiniz) mesajı yer alıyor. Mesajda rakam gibi yazılan harflere bakıldığında 10T ismi görülüyor.

OnePlus’ın yeni telefonunu ne zaman tanıtacağı şu an için kesin olarak bilinmiyor. Ancak daha önceki haberlerde 3 Ağustos tarihi öne çıkmıştı.

OnePlus 10T Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek

10T bir süre önce Geekbench’in veri tabanında görüldü. Böylelikle telefonun önemli teknik özelliklerini öğrenmek de mümkün olmuştu. Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı gibi bilgiler benchmark testiyle ortaya çıkmıştı. Daha önceki dedikodularda 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı ve 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı taşıyan versiyonlardan bahsedilmişti.

OnePlus 10T 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı 120 Hz olacak. Optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel ana kamera taşıyacağı söylenen telefon, yeşil ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER