Teknoloji

OnePlus 10T 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelecek

oneplus 10t

OnePlus 10T 3 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciye sahip olacağı daha önce doğrulanmıştı. Şirket şimdi de bu işlemciye eşlik edecek bellek ve dahili depolama alanının kapasitelerini açıkladı.

OnePlus’tan yapılan paylaşıma göre, 10T 16 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama alanıyla gelecek. OnePlus daha önce 256 GB depolama alanına sahip telefonlar çıkarmıştı. Ancak 16 GB RAM’in şirket için bir ilk olduğunu belirtmek gerekiyor.

OnePlus’ın paylaşımında, 16 GB RAM sayesinde 10T’nin aynı anda 35 uygulamayı sorunsuz şekilde çalıştırabileceği belirtiliyor. Ancak şirketin Hindistan ofisinin internet sitesinde bu sayının 30 olduğu görülüyor.

OnePlus 10T’nin detaylı özellik listesi henüz paylaşılmış değil. Ancak şirket daha önce de paylaşımlarla telefonun bazı özelliklerini açıklamıştı. Akıllı telefonda ön kamera delikli 120 Hz ekranın ve 360 derece anten sisteminin bulunduğu belirtilimişti.

10T’nin renk seçenekleri ve kamera modülüne dair bilgilerde OnePlus tarafından daha önce paylaşılmıştı. Siyah ve yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan telefon, 50 megapiksel ana kamerayla gelecek. Ana kamerayı 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera tamamlıyor.

OnePlus 10T, 3 Ağustos’ta tanıtılacak tek OnePlus telefonu değil. Şirket aynı gün Ace Pro modelini de gözler önüne çıkaracak. Ace Pro’nun 10T’nin Çin versiyonu olması ihtimali çok yüksek görünüyor.

İLGİLİ HABERLER