Teknoloji

OnePlus 10R için yeni renk seçeneği yolda

oneplus 10r prime blue edition
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 10R geçtiğimiz nisan ayında tanıtılmış, siyah ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. OnePlus 10R Prime Blue Edition ile bu renk seçeneklerinin arasına mavi de eklenecek.

10R Prime Blue Edition hakkında şimdiye kadar OnePlus tarafından bilgi verilmiş değil. Ancak bu telefondaki değişikliklerin kozmetik yeniliklerle sınırlı kalması muhtemel görünüyor. Teknik özelliklerin diğer iki renk seçeneğiyle aynı kalması bekleniyor.

OnePlus 10R’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 8100 Max işlemcisi bulunuyor. 6.7 inç Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekrana sahip telefonun arkasında ise üçlü bir kamera modülü mevcut. Burada 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. 16 megapiksel ön kamera da telefonda kullanıcıları bekliyor.

Parmak izi tarayıcısı ekrana entegre edilen telefonda stereo hoparlörler mevcut. 150W şarj desteğine sahip 4500 mAh pil de telefonun dikkat çeken özelliklerinden biri. Ancak akıllı telefonun 80W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pile sahip bir versiyonu da mevcut.

OnePlus 10R Prime Blue Edition ilk olarak Hindistan’da satışa sunulacak. Mavi renk seçeneğinin diğer ülkelerde kullanıcılarla buluşup buluşmayacağı şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER