Teknoloji

OnePlus 10R 5G’nin özellikleri tanıtımdan önce netleşiyor

oneplus 10r 5g

OnePlus 10R 5G, önümüzdeki hafta Nord CE 2 Lite 5G ile birlikte resmen gözler önüne çıkacak. 28 Nisan’daki etkinliğe kadar beklemeyen OnePlus, telefonunun tasarımını ve hızlı şarj özelliğini şimdiden gözler önüne serdi.

10R 5G, 150W SuperVOOC hızlı şarj desteğiyle gelecek. Bu teknoloji sayesinde sadece 10 dakikalık bir şarj işlemi, telefonun tüm günü çıkarması için yeterli olacak. Hızlı şarj desteği, OnePlus’ın varlığını duyurduğu tek özellik değil.

Akıllı telefonun Fluid Display (Akışkan Ekran) olarak anılan 120 Hz ekranla geleceği de şimdiden verilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu ekranın büyüklüğü ve hangi panel teknolojisine sahip olduğu ise şu an için belirsizliğini koruyor.

OnePlus’ın Hindistan ofisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımlar, başka detayları da gün yüzüne çıkarıyor. Telefonda HyperBoost adını taşıyan bir oyun motorunun bulunduğu da şimdiden biliniyor. HyperBoost’un ve 150W şarj desteğinin varlığı, OnePlus’ın telefonda güçlü bir oyun deneyimi sunma konusunda iddialı olduğunun ipucunu veriyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 8100 Max işlemcisinin bulunduğu da bilinenler arasında yer alıyor. Başka bir görsel (sayfanın en üstünde) ise telefonun arka kamera modülünü gösteriyor.

OnePlus 10R 5G hakkındaki önemli detayların bir kısmı şimdiden ortaya çıkmış durumda. Kalanlardan bazılarının da 28 Nisan’daki tanıtımdan önce paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER