Teknoloji

OnePlus 10 için Ultra model iddiası

oneplus 10t pro ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çin’de satışa sunulan OnePlus 10 Pro‘nun mart ayında Avrupa’da piyasaya çıkması bekleniyor. OnePlus 10 ve 10R’nin duyurusu için de oklar mart ayını işaret ediyor. Yeni bir iddiaya göre, OnePlus 10 serisine Ultra modelin eklenmesi için de hazırlıklar yapılıyor. Duyumcu Yogesh Brari, bu modelin testlerinin başladığını öne sürdü.

Brari’nin paylaşımında başka detaylar bulmak da mümkün. Buna göre, OnePlus 10 Ultra’da kendi görüntü sinyali işlemcisine sahip MariSilicon X NPU mevcut olacak. Bu çipi OnePlus’ın kardeş şirketi Oppo’nun geliştirdiğini belirtmekte fayda var.

OnePlus 10 Ultra’nın teknik özellikler bakımından Oppo Find X5 Pro’yla benzer bir yerde durması da beklentiler arasında yer alıyor. Ancak bu Find X5 Pro da henüz resmiyet kazanmadığı için bu özelliklerin ne olacağı konusunda bir şey söylemek mümkün değil.

OnePlus 10 Ultra tanıtımı için beklentiler yılın ikinci yarısının beklenmesi yönünde. Dolayısıyla telefon hakkında yeni söylentilerin çıkması için önümüzde uzun bir zaman dilimi bulunuyor. Bu süreçte telefonun akıbeti biraz daha netleşecektir.

İLGİLİ HABERLER