Teknoloji

OnePlus 10 Ultra en yeni Snapdragon işlemciyle gelecek

oneplus 10t pro ultra

OnePlus 10 Ultra hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu telefonun yılın ikinci yarısında daha gelişmiş kameralarla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Akıllı telefonun Qualcomm’un henüz resmiyet kazanmayan en yeni işlemcisiyle birlikte geleceği söyleniyor.

Qualcomm Snadpragon 8 Gen 1 Plus adını taşıyacağı söylenen bu işlemci, tahmin edilebileceği üzere, mevcut Snapdragon 8 Gen 1’in daha güçlü bir versiyonu olacak. İşlemci ve kamera sistemi, 10 Ultra ve mevcut 10 Pro arasındaki en önemli farkları teşkil edecek gibi görünüyor.

Akıllı telefonla ilgili bu en yeni iddiayı duyumcu Yogesh Brar gündeme getirdi. Brar 10 Ultra’nın piyasaya çıkışı için de ağustos veya eylül ayını işaret etti. OnePlus 10 serisinde yıl bitene kadar dört modelin sunulması da beklentiler arasında yer alıyor.

OnePlus 10 Pro ve OnePlus 10R şimdiden tanıtılmış durumda. Standart OnePlus 10’un yakında tanıtılması bekleniyor. OnePlus 10 Ultra’yla ilgili haberlerin de etrafta dolaşması, OnePlus 10’un şirketin çıkardığı en kalabalık serilerden biri olacağı anlamına geliyor.

Serinin kalabalık tutulmasına pek şaşırmamak gerekiyor. Artık Oppo’nun bir alt markası niteliğinde olan OnePlus da çatı şirketi gibi farklı fiyat segmentlerini kapsayan cihazlar çıkarması doğal görünüyor.

OnePlus 10 Ultra hakkındaki detaylar şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER