Teknoloji

OnePlus 10 Pro’nun tanıtım tarihi için yeni iddia

oneplus 10 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 10 Pro, ocak ayında resmen gözler önüne çıkacak. Konuyla ilgili doğrulama bir süre önce OnePlus CEO’sundan gelmişti. Bazı dedikodularda telefonun yılın ilk haftasında tanıtılabileceği belirtilse de, internete sızan bir tanıtım videosu farklı bir tarihi işaret ediyor.

Çin kaynaklı videoya göre, OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu 11 Ocak’ta gözler önüne çıkacak. Ancak bu videonun doğruluğu konusunda ortada somut bir işaretin bulunmadığını belirtmek gerekiyor.

Videonun özellikle Çin pazarı için hazırlandığını vurgulamakta fayda var. Dolayısıyla 11 Ocak tarihinin sadece Çin pazarına özel olaması ihtimaller dahilinde yer alıyor. Akıllı telefonun küresel lansmanının daha önce veya sonra gerçekleştirilebileceği belirtiliyor. Ancak OnePlus’ın küresel lansmanı Çin’deki tanıtımdan sonra yapma ihtimali ağır basıyor.

OnePlus 10 Pro, kısa süre önce bir benchmark testinin sonuç sayfasında da görülmüştü. Telefonun 80W hızlı şarj desteği de bu hafta içinde onaylanmıştı. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, Hasselblad markalı 50 megapiksel ana kamera, 6.7 inç 120 Hz LTPO 2.0 AMOLED kavisli ekran ve 5000 mAh kapasiteli pil gibi özellikler de daha önce sızıntılar sayesinde görülmüştü.

İLGİLİ HABERLER