Teknoloji

OnePlus 10 Pro sızıntısı özel kamera çıkıntısını gösteriyor

oneplus 10 pro

OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonları için ilk somut sızıntı geldi. İnternete sızan ve OnePlus 10 Pro modeline ait olduğu belirtilen görseller, sıra dışı olarak tanımlanabilecek özel bir kamera çıkıntısını gösteriyor.

Kamera çıkıntısının çerçeveyle buluştuğu nokta akıllara Samsung’un Galaxy S21 serisini getirse de, genel itibarıyla kamera adası tasarımının alışılandan farklı olduğu rahatlıkla söylenebilir. Görsellerin cihazın ilk prototiplerinden birine göre hazırlandığı ve bu nedenle nihai tasarımın değişebileceği de belirtiliyor.

Üç arka kameranın hiçbirinin periskop zum özelliğinin bulunmaması dikkat çekiyor. OnePlus Pro’nun da tıpkı selefi gibi yılın ilk yarısında piyasaya çıkması bekleniyor.

Söylentilere göre, OnePlus 10 Pro’nun baz versiyonunda 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunulacak. Diğer yapılandırma seçeneği ise 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelecek. OnePlus 10 Pro hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER