Teknoloji

OnePlus 10 Pro sızıntısı daha hızlı şarjın ipucunu veriyor

oneplus 10 pro

OnePlus 10 serisinin 2022’nin ilk çeyreğinde tanıtılması planlanıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, serinin amiral gemisi olması beklenen OnePlus 10 Pro hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Söz konusu paylaşıma göre, akıllı telefonun teknik özelliklerinin büyük kısmı OnePlus 9 Pro ile aynı olacak. Ancak yeni telefonun daha iyi bir ön kamera ve 80W kablolu hızlı şarj desteğiyle gelmesi bekleniyor.

OnePlus 10 Pro da 6.7 inç LTPO AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın da yenileme hızı 120 Hz olacak. Ön kamera da yine ekranın sol üst köşesine yerleştirilecek. Ancak bu sefer ön kamera çözünürlüğü 32 megapiksel olacak. Telefonun arkasında ise 48 megapiksel ana kameraya 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel 3x telefoto kameranın bulunacağı söyleniyor. Ancak listeye bazı sensörlerin de eklenebileceği belirtiliyor.

İddiaya göre, OnePlus 10 Pro 50W kablosuz şarj desteğiyle gelecek. Kablolu şarj hızı ise 80W seviyesine çıkacak. Oppo’nun Find X4 Pro modelinin de 80W şarj desteği sunması bekleniyor. İki şirketin Ar-Ge birimleri ortak olduğu için bu duruma şaşırmamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER