Teknoloji

OnePlus 10 Pro’nun resmi fotoğrafları paylaşıldı

oneplus 10 pro

OnePlus 10 Pro için uzun süredir beklenen resmi duyuru sonunda geldi. OnePlus, akıllı telefonun resmi fotoğraflarını paylaştı. Ancak bunun telefonun tanıtıldığı anlamına gelmediğini belirtmekte fayda var. Çinli üretici şimdilik sadece OnePlus 10 Pro’nun tasarımını gösterdi. OnePlus’ın OnePlus 10’un fotoğraflarını paylaşmaması dikkat çeken bir diğer unsur oldu.

OnePlus 10 Pro’nun tasarımı itibarıyla selefinden farklı bir cihaz olduğunu belirtmek gerekiyor. Akıllı telefon arka kamera adasının tasarımıyla akıllara Samsung’un Galaxy S21 serisini getiriyor.

Kamera sisteminin OnePlus 9 Pro’da olduğu gibi Hasselblad tarafından hazırlanması, kullanıcıları yine güçlü bir kamera deneyiminin beklediğini gösteriyor.

oneplus 10 proPaylaşılan görsellere bakıldığında yeni kamera modülünde üç kamera sensörünün ve “P2D 50T” isimli dördüncü bir unsurun varlığı görülüyor. Ancak bunun ekstra bir sensör mü yoksa parlak görünen bir LED ışık mı olduğu bilinmiyor. Fotoğraflar güç butonunun yine telefonun sağ kenarında bulunduğunu, bildirim sesi kızağının ise kamera adasının yanına yerleştirildiğini gösteriyor.

oneplus 10 proOnePlus 10 Pro hakkındaki diğer detaylı bilgileri duymak için önümüzdeki günleri beklemek gerekiyor. Ancak akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER