Teknoloji

OnePlus 10 Pro mart ayında Çin dışında satışa sunulacak

oneplus 10t pro ultra

OnePlus 10 Pro ayın ilk günlerinde resmiyet kazanmıştı. Akıllı telefon geçtiğimiz hafta itibarıyla da OnePlus’ın ana vatanı Çin’de satışa sunulmuştu. OnePlus 10 Pro’nun küresel ölçekte ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda ise net bir bilgi verilmemişti. Yeni bir sızıntı hem OnePlus 10 Pro’nun dünyaya açılacağı tarihi gösteriyor hem de şirketin diğer ürünlerinin çıkış tarihlerini gözler önüne seriyor.

Yogesh Brar isimli Twitter kullanıcısının paylaşımına göre, OnePlus şubat ayında Hindistan’da Nord CE 2, Avrupa’da ise Nord N20 modelini piyasaya sürecek. Mart ayında ise 10 Pro Çin dışında satışa sunulacak. Çinli üretici nisan ayında ise Android 12 ve Unified OS dağıtımına başlayacak.

Unified OS, OnePlus’ın Oxygen OS ve Color OS’i birleştirme yolunda attığı ilk adım olma özelliğini taşıyor. Bu kullanıcı arayüzünü OnePlus 8’de ve diğer daha yeni modellerde görmek mümkün olacak.

OnePlus’ın 2022’deki ürün takvimi sadece OnePlus 10 Pro, Nord CE 2 ve Nord N20’yle sınırlı kalmayacak. Aynı paylaşımda şirketin bu yıl içinde akıllı TV’ler ve yeni kulaklıklar çıkaracağı da görülüyor. Bu cihazların da şubat, mart ve nisan aylarında resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER