Teknoloji

OnePlus 10 Pro için ekran doğrulaması

oneplus 10 pro

OnePlus 10 Pro önümüzdeki ay gözler önüne çıkacak. OnePlus 10 serisinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin kullanılacağı daha önce açıklanmıştı. Cihazlarla ilgili sızıntı ve paylaşımlara da yenileri eklenmeye devam ediyor. OnePlus’ın kurucusu ve Oppo’nun ürün şefi Pete Lau, OnePlus 10 Pro’yla ilgili önemli bir detayı daha duyurdu.

Lau’nun verdiği bilgiye göre, OnePlus 10 Pro’da LTPO 2.0 teknolojisine sahip bir ekran bulunacak. LPTO teknolojisi sayesinde OLED panellerin yenileme hızı 1 ila 120 Hz arasında değiştirilebiliyor. Örneğin, Daima Açık Ekran özelliğinde ekran saniyede sadece 1 kez yenileniyor. Ancak oyun oynarken ekran saniyede 120 defa yenileniyor. Böylelikle telefonların pil ömürlerinin uzatılması sağlanıyor.

Şimdilik OnePlus 10 Pro’nun LPTO 2.0 ekranının detayları bilinmiyor. Yeni ekran teknolojisinin ne gibi iyileştirmeler sağlayacağı belirsizliğini koruyor. Pete Lau, LPTO 2.0 teknolojisinin Samsung tarafından geliştirildiğini belirtti. OnePlus’ın kurucusu, OnePlus ve Samsung’un önümüzdeki ay bu teknolojiyle ilgili detayları paylaşacağını da dile getirdi. Akıllı telefonun 6.7 inç AMOLED ekranının QHD+ çözünürlük sunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Daha önceki sızıntılara göre, OnePlus 10 Pro 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğiyle gelecek. 32 megapiksel ön kamera, 48 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 8 megapiksel 3x telefoto kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 12 ve ColorOS 12 ile çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER