Teknoloji

OnePlus’ın “Oscar” kod adlı yeni telefonu OnePlus 10 mu olacak?

oneplus 10 pro

OnePlus 10 Pro, 2022’nin ilk günlerinde Çin’de gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonun küresel açılımı hâlâ başlamış değil. Bir taraftan da standart OnePlus 10’un niye henüz piyasaya çıkmadığı merak ediliyor.

Henüz OnePlus 10’un varlığını doğrulayan bir işaret gelmiş değil. Ancak telefonun var olma ihtimalini kuvvetlendiren ipuçlarına da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Yeni bir iddiaya göre, OnePlus ilkbaharın sonlarına doğru “Oscar” kod isimli bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Söz konusu iddiayı duyumcu Yogesh Brar gündeme getirdi. 91Mobiles sitesine konuşan Brar, cihazın rakam serisi telefonların bir parçası olacağını belirtti. Bu da telefonun OnePlus 10 serisine dahil olacağı anlamına geliyor.

OnePlus 10’un Pro versiyonu tanıtılmış olduğu için gözler doğal olarak telefonun standart versiyonuna çevriliyor. Hâlihazırda Oscar kod adlı söz konusu cihaza dair bilinenler bunlarla sınırlı.

Yine de, bu durum bazı öngörülerde bulunmayı engellemiyor. OnePlus geçmişte standart ve Pro modellerinde aynı işlemci ve pile yer vermişti. Ekran çözünürlüğünü Full HD+ olarak sınırlamayı tercih eden OnePlus, Pro olmayan modellerde kamera konusunda da fedakarlık yapıyor. Fiyatın da OnePlus’ın standart ve Pro modellerini ayıran noktalardan biri olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Eğer verilen bilgiler doğruysa, önümüzdeki aylarda OnePlus 10 hakkında yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER