Teknoloji

OneNote Android uygulamasıyla daha hızlı not almak mümkün olacak

Akıllı telefonlar not almak isteyenler için kağıt ve kalemin yerini almış durumda. Artık hızlı biçimde not almak ve bunu kaybetmemek isteyenler bunun için çoğunlukla akıllı telefonlardan yararlanıyor. OneNote Android uygulamasının yeni sürümü ile Android telefon sahipleri biraz daha hızlı biçimde not almaya başlayabilir.

İlk etapta beta versiyonu yayınlanan yeni sürümde kullanıcılar telefonlarının ana ekranlarındaki OneNote logosuna uzun süre bastıklarında karşılarına bir hızlı erişim menüsü çıkıyor. Bu menü üzerinden hızlı biçimde not oluşturma ekranına erişilebiliyor. Buna ek olarak, kullanıcılar diledikleri takdirde hızlı menü üzerinden ses kaydı oluşturabiliyor, daha sonra nota yerleştirecekleri bir fotoğraf çekebiliyor veya liste hazırlamaya başlayabiliyor.

Söz konusu yenilikler önemsiz gibi görünse de, kullanıcılara yeri gelince büyük zaman sağlayacak gibi görünüyor. Uygulama için yayınlanan bundan önceki güncelleme, kullanıcılara servise şifre yerine telefon numarasıyla giriş izni vermişti. Yeni güncellemenin getirdiği hızlı not alma özelliğinden yararlanmak için cihazda Android 7.0 veya üstü bir işletim sisteminin bulunması gerekiyor.

onenote android

OneNote Android uygulamasının yeni sürümü beta grubunun üyeleri tarafından kullanılabiliyor

OneNote Android uygulaması için hazırlanan yeni güncellemeye uygulamanın beta grubuna katılanlar şimdiden erişebiliyor. Beta grubuna kaydolmak için de Play Store üzerindeki OneNote sayfasını ziyaret etmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER