Teknoloji

OneDrive Android uygulaması yeni bir görünüm kazanıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

onedrive androidMicrosoft, OneDrive Android uygulaması için bir güncelleme yayınladı. Google Play Store üzerinden indirilebilen yeni sürüm, uygulamaya yeni bir görünüm kazandırıyor. Güncelleme, tasarımı ön plana çıkarmasıyla da daha önce yayınlanan güncellemelerden farklı bir yerde duruyor.

Yapılan değişiklikler, OneDrive’ı sıklıkla kullanan Android cihaz sahipleri tarafından rahatlıkla fark edilecek cinsten. Kullanıcılara yeni bir görünüm ve hissiyat vadeden OneDrive’ın 5.1 sürümü, böylelikle çalışma ortamının da daha üretken hâle gelmesini amaçlıyor.

Microsoft’un uygulamadan hamburger formatındaki menüyü çıkarması, göze çarpan ilk değişiklik oluyor. Tüm ayarlara ve seçeneklere ekranın alt kısmına yerleştirilen sekmeler üzerinden erişilebiliyor. Yeni, sekmeli navigasyon çubuğu sayesinde Paylaşılan, Son Kullanılan ve Siteler başlığında toplanan içeriklere eskisinden daha hızlı biçimde ulaşmak mümkün hâle geliyor.

OneDrive Android uygulaması daha “kullanıcı dostu” bir yapıya bürünüyor

“Ben” başlığını taşıyan yeni bir bölüm sayesinde OneDrive Android uygulamasını kullananlar bildirimlerini, çevrimdışı içeriklerini ve hesap bilgilerini görüntüleyebiliyor. Microsoft tarafından yapılan diğer değişiklikler de uygulamayı daha “kullanıcı dostu” olarak nitelenebilecek bir görüntüye kavuşturuyor.

İLGİLİ HABERLER