Teknoloji

Samsung’un One UI 5 Watch için hazırladığı ilk beta sürümü dağıtıma çıktı

samsung one ui 5 watch

Samsung One UI 5 Watch geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Akıllı saatler için hazırlanan kullanıcı arayüzünün ilk beta sürümü sonunda dağıtıma çıktı. Beta sürümü Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic, Watch 5 ve Watch 5 Pro modellerine yüklenebiliyor.

Beta sürümünü denemek isteyenlerin Samsung Members uygulaması üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor. Ancak beta sürümünün şu an için sadece ABD ve Güney Kore’de yaşayan kullanıcılara açık olduğunu belirtmekte fayda var.

Kayıt işlemini tamamlayan kullanıcılar, Galaxy Watch’ları için bir güncellemenin olduğunu görüyor. 1.5 GB büyüklüğündeki indirme dosyasını yüklemek için saatin pilinin en az yüzde 30 oranında dolu olması veya saatin şarja takılmış olması gerekiyor.

One UI 5 Watch neleri değiştirecek?

One UI 5 Watch kullanıcılara üç alanda somut değişiklikler vadediyor. Bu alanlar uyku takibi, aktivite takibi ve kullanıcı güvenliği olarak sıralanıyor. Koşu sırasında 20 adet zamanlayıcının çalıştırılabilmesi, sert bir düşüşün ardından tıbbi bilgilerin saat ekranında otomatik olarak görülmesi ve Home tuşuna beş kez basarak acil durum özelliğinin çalıştırılabilmesi bu yenilikler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER