Eğlence

Netflix’ten One Piece hayranlarına müjde

one piece netflix

Manga dünyasının en popüler eserlerinden biri olan One Piece, Netflix tarafından dizi hâline getiriliyor. Şirketten yapılan açıklamada, dizi projesinin 10 bölümden oluşmasının planlandığı belirtildi.

Netflix daha önce de popüler mangaları canlı içeriklere dönüştürmüştü. Şirketin bu yöndeki çalışmalarının en bilinen örneği olarak Death Note öne çıkıyor. Death Note filmi manganın hayranlarından farklı reaksiyonlar almıştı.

Netflix’in projesi, One Piece hayranlarında da benzer bir endişeye yol açabilir. Ancak One Piece’in yaratıcısı Eiichiro Oda‘nın da projede “yönetici yapımcı” olarak yer alması, hayranları rahatlatacak bir unsur olarak değerlendirilebilir.

Dizinin yapımcılığını Netflix ile birlikte Tomorrow Studios üstlenecek. İki şirket daha önce Cowboy Bebop uyarlamasında birlikte çalışmıştı. Bu uyarlamada John Cho ödül avcısı Spike Spiegel olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. One Piece’te dizinin baş yapımcılığını Steven Maeda üstlenecek. Senaryoyu ise Matt Owens kaleme alacak.

One Piece’in çizgi roman olarak ilk sayısı 1997’de yayınlanmıştı. Çizgi dizi olarak ilk bölümü ise 1999’da gösterilmişti. Hikayenin vücudu kauçuk gibi esneyebilen bir korsan olan ana kahramanı Monkey D. Luffy, “Korsan Kral” olabilmek için efsanevi bir hazine avına çıkıyor. Luffy’nin esneyen uzuvlarının Netflix tarafından nasıl gösterileceğini görmek içinse One Piece dizisinin yayınlanmasını beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER