Manşetler

HTC One M8 Marhsmallow güncellemesi dağıtıma çıktı

one m8 marshmallow

HTC bu sıralar ekonomik durumunu eski, parlak günlerine geri döndürme çabaları ve sanal gerçeklik faaliyetlerini ayrı bir şirket altında devam ettirme dedikodularıyla gündemde yer tutuyor. Ancak Tayvanlı şirketin One M8, One M9 gibi Android telefonları var ve bunların sahipleri Android 6.0 Marshmallow güncellemesini bekliyor.

Aslında HTC’nin tüketicilere en güncel Android sürümlerini sunma noktasında bir hayli gayretli olduğunu biliyoruz. Örneğin geçen yılın sonlarına doğru çıkan HTC One A9 doğrudan Android 6.0 sürümüyle yüklü olarak çıkmıştı. Bununla birlikte One M8 ve One M9 için de Marshmallow’a yönelik güncelleme planları taslak hâlinde paylaşılmıştı.

One M8 kullanıcılarının Android 6.0 Marshmallow bekleyişi bitmiş gibi görünüyor. One M8 Marshmallow güncellemesi aralarında Türkiye’nin de bulunduğu Avrupa bölgesindeki cihazlara ulaşmaya başladı.

HTC Türkiye’nin Twitter hesabından geçilen tweet ile de One M8 Marshmallow güncellemesinin Türkiye’deki sahiplere ulaştırılmaya başlandığı ilan edildi.

Güncelleme dosyasının 1 GB’nin üzerinde olduğu söyleniyor. Bu da güncelleme öncesinde M8’de yeteri kadar alanın bulunması ve ayrıca Wi-Fi’nin açık olması gerektiği anlamına geliyor. Güncellemeden sonra daha akıllı güç yönetimi sağlayan Doze, Google Now on Tap, çeşitli güvenlik iyileştirmeleri, yeniden düzenlenen izin ayarları, performans iyileştirmeleri HTC One M8 sahiplerine ulaşmış olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Android 6.0 Marshmallow ipuçları ve hileleri

İLGİLİ HABERLER