FırsatlarManşetler

Okul dönemi ihtiyacınız olan teknolojiler MediaMarkt’ta, işte öne çıkan fırsatlar

mediamarkt okul dönemi ihtiyacınız olan teknolojiler

Okullar açılıyor, okul dönemi ihtiyaçları için alışverişler sürüyor. Bilgisayarlardan, tabletlere, akıllı telefonlardan, kulaklıklara tüm okul dönemi ihtiyacınız olan teknolojiler MediaMarkt’ta! 13 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında okul ihtiyaçlarınızı karşılamak için en uygun fiyatlar ve ödeme koşulları MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sizi bekliyor.

MediaMarkt’ın okul alışverişi kampanyası kapsamına sunduğu tüm fırsatları buradan inceleyebilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise öne çıkan bazı ürünlere yakından bakıyoruz.

Yeni bir akıllı telefonla yeni eğitim-öğretim yılına başlamayı düşünenler için Xiaomi Redmi 9C 32 GB 1.899 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. 6.53 inç 1080p Full HD ekran,  MediaTek Helio G35 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 512 GB’ye kadar bellek kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 5000 mAh kapasiteli pil gibi özellikler bu akıllı telefonda. Üstelik Denizbank kredisiyle faizsiz masrafsız 10 taksit fırsatıyla! Son gün 9 Eylül.

Eğitim için yeni bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünenlere Windows 10’lu Intel Core i5 işlemcili HP dizüstü bilgisayar 5799 TL’lik fiyattan sunuluyor. 15.6 inç Full HD ekran, 8 GB RAM, 256 GB SSD gibi başlıca özellikleri bulunuyor. Son gün 9 Eylül.

Ders çalışırken müzik dinlemek veya dersten arta kalan zamanlarda oyun oynarken veya film izlerken bunun keyfine iyice varmak isteyenler için JBL TUNE 510 kablosuz kulak üstü kulaklık 479 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. USB-C kulaklığıyla şarj; siyah, beyaz, pembe, mavi gibi dört farklı renk seçeneği bu kablosuz kulaklıkta. Son gün 9 Eylül.

Okula gitmeden önce kahvaltı keyfini zenginleştirmek isteyenler için özel bir ikili set var. Arzum Sultane Tost Makinesi ve AR3003 Cam Demlikli Çay makinesi İkili set 599 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu fırsat sayesinde iki ürüne çok avantajlı bir fiyattan sahip olacaksınız. Son gün 9 Eylül.

Yukarıda yer verdiğimiz ürünleri ve daha fazlasını MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabilir ve hemen satın alabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER