Eğlence

Oktay Kaynarca kurtları ile PUBG Mobile savaş alanına geliyor

oktay kaynarca pubg mobile

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca PUBG Mobile savaş alanına dahil oluyor. “Efsaneler ölmez, takımları çeker ve şekil değiştirir” sloganıyla duyurulan yeni iş birliğiyle oyuncular, Oktay Kaynarca’nın klasik tarzından ilham alınan Pusat kostümüne sahip olabilecekler. Bunların yanı sıra ünlü oyuncunun ses yönlendirmeleri de 18-30 Ocak tarihleri arasında oyuna gelecek yenilikler arasında.

“Efsaneler ölmez, takımları çeker ve şekil değiştirir” sloganıyla Pusat kostümünü kuşanan oyuncular, savaş alanında ne yaşanırsa yaşansın efsane görünmeye devam edecekler. Buna ek olarak oyuncular, oyun dinamiklerini Oktay Kaynarca’nın sesi ile deneyimleme fırsatı da bulacaklar.

PUBG Mobile, savaş alanına eklenen bu heyecanlı gelişmeleri duyurmak için bir dijital film de yayınladı. Pusat setini kuşanmış 20 karakterin İstanbul sokaklarını kuşattığı film, yine ünlü oyuncunun sesiyle yayınlandı.

Ünlü oyuncunun Pusat kostüm seti 18 – 30 Ocak tarihleri arasında ücretsiz kullanılabilecek, ancak oyuncular isterlerse kalıcı hale de getirebilecek. Buna göre bu tarih aralığında Pusat kostüm seti ile 30 oyun veya fazlasını oynayan oyun severler, kostüm setini ücretsiz olarak kalıcı envanterlerine ekleyebilecekler.

Oktay Kaynarca PUBG Mobile’ın Cumhuriyetin 100. yılına özel reklamında da yer almıştı

Oktay Kaynarca PUBG Mobile’ın Cumhuriyetin 100. yılı için özel olarak hazırladığı reklamda da boy göstermişti. Filmde, Oktay Kaynarca’nın çağrısıyla oyun alanına devasa bir “air drop” düşmesiyle Cumhuriyet kutlamalarına özel hazırlanan “100 Yıllık Cumhuriyet Tava” gibi setlerden oluşan özel ürünler tanıtılmıştı.

İLGİLİ HABERLER