Teknoloji

Office Mobile Android uygulaması artık Türkiye’den de indirilebiliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un geçen ay sonunda yayınladığı Office Mobile Android uygulaması artık Türkiye’de de indirilebiliyor. Yayınlanan son güncellemeyle birlikte Türkiye’deki Android cihaz kullanıcıları da Google Play Store üzerinden Office 365 uygulamasını edinebilir hâle geldi. Çalışması için Office 365 aboneliğine ihtiyaç duyulan Office Mobile uygulaması sayesinde Microsoft Word, Excel, Power Point dokümanlarına her yerden erişebilir, bunları görüntüleyip düzenleyebilirsiniz.

office-mobile-android-140813

Android 4.0 ve üstü sürümle yüklü cihazlarda çalışan uygulama SkyDrive, SkyDrive Pro, Office 365 veya SharePoint’te depolanan Office belgelerine erişimi mümkün kılarken e-posta iletilerine eklenmiş Office belgeleri de bu uygulama üzerinden görüntülenip düzenlenebiliyor.

Google Play Store’da yer alan açıklama bölümünde uygulamanın önemli özellikleri aşağıdaki gibi belirtiliyor:

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER: 
Belgelere sanal olarak her yerden erişin:
* Bulut: SkyDrive, SkyDrive Pro, Office 365 veya SharePoint?te depolanan Office belgelerine telefonunuzla erişebilirsiniz.
* Geçerli Belgeler: Office Mobile bulut bağlantılıdır. Bilgisayarınızda en son görüntülediğiniz belgeler, telefonunuzdaki en son belgeler panelinde hazır durumdadır.
* E-posta Ekleri: E-posta iletilerine eklenmiş Office belgelerini görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Office belgeleri müthiş görünüyor:
* Harika Görünen Belgeler: Grafikler, animasyonlar, SmartArt Grafikleri ve şekillere yönelik destek sayesinde Word, Excel ve PowerPoint belgeleri telefonunuzda harika görünür.
* Telefon için en iyi hale getirildi: Word, Excel ve PowerPoint, telefonunuzun küçük ekranına en uygun hale getirildi.
* Okumaya Devam Edin: Telefonunuzda bir Word belgesini SkyDrive, SkyDrive Pro veya Office 365?ten açtığınızda, belgeyi en son bilgisayar veya tabletinizde görüntülemiş olsanız bile, otomatik olarak okumayı bıraktığınız yerden devam ettirir.
* Sunum Görünümleri: PowerPoint?teki Slayt Rehberi görünümü slaytlara daha hızlı göz atmanızı sağlarken, sesli notlar sunumunuza hazırlanmanıza yardımcı olur.

Hızlı düzenlemeler yapın ve paylaşın:
* Belgeler Olduğu Gibi Kalır: Telefonunuzda Word, Excel veya PowerPoint belgelerini düzenlediğinizde, biçimlendirme ve içerik olduğu gibi kalır.
* Oluşturun: Telefonunuzda yeni Word ve Excel belgeleri oluşturabilirsiniz.
*Yorumlar: Telefonunuzda, Word ve Excel belgeleri üzerinde yapılan yorumları gözden geçirebilir ve kendi yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.

Aşağıdaki Google Play bağlantısını takip ederek Office Mobile’ı Android cihazınıza indirebilirsiniz.

İlgili >> Google Play Store

İLGİLİ HABERLER