Teknoloji

Office Mac uygulamaları için koyu mod geliyor

office mac koyu mod
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, macOS Mojave’de çalışan Office uygulamaları için koyu mod seçeneği üzerinde çalışıyor. Microsoft Office ürün yöneticisi Akshay Bakshi, Twitter üzerinden paylaştığı bilgiyle bu seçeneği doğruladı. Hatta Office test kullanıcılarının en erken gelecek hafta bu özelliğe erişebileceğini kaydetti.

Office için koyu mod Apple’ın macOS Mojave’de sunduğu genel koyu modu tamamlayacak. Ancak kullanımı sadece Office 365 aboneleriyle kısıtlı olacak.

Office 365 kullanıcıları tarafından test edildikten sonra, koyu mod Microsoft’un Office servisine abone olan Office kullanıcılarına açılacak. Office 2019 Mac yakın zamanda çıkmışken Microsoft, Office 365 kullanıcılarına yeni özellikleri, lisanslı bağımsız uygulamalardan önce dağıtma politikasını sürdürüyor.

https://twitter.com/AgentAkki/status/1057011899420659712

Microsoft’un Office Mac koyu mod güncellemesi Outlook.com ve Windows 10 için koyu mod değişikliklerini takip edecek. Microsoft, Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi ile birlikte koyu modu Dosya Gezgini’ne getirmişti. Bir yılı aşkın zamandır Windows 10 kullanıcı arayüzünü ufak tefek değişikliklerle farklılaştırıyor.

İLGİLİ HABERLER